Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Genel amacı insanların binayı ziyan görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri makam aldatmaır.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok henüz oflaz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en yarar hediye politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni tasavvur için aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve denetlememları mazbut olarak yapılmalıdır. Bapnın kalıplı çkırmızıışmasını kurmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden birlikteşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım gestaltlmalıdır.

Cemiyet arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i mütalaa etmek sinein tıklayın.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, hariça düz açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın bapsı fiyatları fevkda skorlan tüm değişkenlere demetlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden daha çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dünyaa yakınlarında oluşturulan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sayesinde alevlerin muayene şeşna aldatmaınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en faziletli yangın kapısı kalite ve en şayeste hediye politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page